Maistas ir vaistas gamtos: pavasario ir vasaros valgiai

Maistas ir vaistas iš gamtosBirželio 2 d. 18 val. kviečiame į nuotolinę paskaitą apie šiuo metų laiku maistui vartojamus augalus, kurią ves Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Dekanas, Skaitmeninių kultūrų ir komunikacijos katedros profesorius, daktaras Rimvydas Laužikas.

Šiais laikais populiarėja laukinių augalų vartojimas maistui. Tačiau gastronomijos istorijoje požiūris į laukinių augalų valgymą kito. Skyrėsi ir valgomų laukinių augalų asortimentai. Paskaitoje „Maistas ir vaistas iš gamtos: pavasario ir vasaros valgiai“ dr. Rimvydas Laužikas papasakos apie laukinių augalų naudojimą maistui istorijoje ir galimybes dabartyje.

Paskaita vyks Vilniaus etninės kultūros centro Facebook puslapyje.